In 1980 zag DJ Johan voor het eerst het levenslicht. Al vlak naar de geboorte terwijl hij in de box lag danste hij al mee op muziek die veel bij ons thuis aan stond. Hij is opgegroeid met muziek. Toen hij 19 jaar oud was ging hij voor de eerste keer mee met een drive-in show waar hij zijn eerste plaatje officieel voor een publiek heeft gedraaid. Vanaf dat moment wist hij dat dit was wat hij wou gaan doen. Hij heeft vanaf dat moment al het geld dat hij had gespaard gestopt in zijn eigen drive-in show. Toen hij zijn drive-in show op poten had heeft hij zijn eerste show gegeven bij het dorpfeest in Usquert. Na dit eerste optreden is hij voor meerdere feesten gevraagd dit varieerde van een feest in Den Helder tot Hoogeveen. (heel Nederland )
Maar het kon niet alleen blijven bij mijn drive-in show. Hij is op zoek gegaan naar discotheken waar hij mocht draaien als DJ zo kwam hij bij 2 discotheken uit. Een van de discotheken is Pub 69 te Winsum waar alle soorten muziek gedraaid worden en de andere is club 538 te uithuizen hier wordt meer de moderne muziek gedraaid. En er komen steeds meer discotheken bij waar hij kan draaien. Ook komen er steeds meer evenementen waarop
DJ-Johan te vinden is.


Hij wil zichzelf altijd verbeteren op het gebied van draaien zowel met cd's als vinyl. Daarom volgt hij af en toe cursussen bij een DJ school in Gorinchem. Hier heeft hij een cursus beatmixen en scratchen gevolgd en zal in de komende tijd meerdere cursussen gaan doen. Ook wil hij zichzelf  meten met andere DJ's en heeft daarom meegedaan aan  diverse DJ contesten.

Hij heeft zich de  afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround DJ. (ook het draaien van een kinderdisco of feest voor gehandicapten doet hij met alle plezier en zonder problemen,) Draaien doet hij voor zijn hobby en heeft er dan ook veel plezier in om een avond gezellig te laten verlopen opdat iedereen het naar de zin heeft.

 

Wie is dj-johan


muziek stijl:

Allround

Snapshots:favoriEte nummers

  1. 1.Music was my first love

 

Biografie